Onderwijs

GROEIEN IN ONTMOETEN

In het kort

Op zondag is onze wekelijkse ontmoeting. We komen dan op twee plekken bij elkaar. Door-de-week zien we elkaar op zogenoemde kringen. Dat is de plek waar we verder willen groeien en waar we elkaar beter leren kennen.
  • Kringen

  • Cursussen

  • Gezelligheid

Kringen

In Amersfoort en omgeving heeft onze kerk ruim twintig kringen. Dit zijn kleine groepen (van drie tot twaalf personen), die regelmatig bij elkaar komen om in het licht van Bijbel met elkaar te spreken over zaken die hen bezighouden. Kringen zijn een goede gelegenheid om elkaar persoonlijk te leren kennen, van elkaar te leren en elkaar te steunen.

De samenstelling van de kringen is divers. Sommige kringen hebben zich georganiseerd in een bepaalde wijk, andere kringen bestaan uit mensen van dezelfde leeftijd of dezelfde interesses.

Kijk op de contactpagina voor e-mail en telefoon nummers.

Cursussen

Geloven betekent groeien in liefde. Liefde voor God, de ander, jezelf en de schepping. Daarom organiseren we het hele jaar door verschillende cursussen. Het gaat om lessenreeksen voor mensen die nog maar kort christen zijn, maar ook voor mensen die al lange tijd bekend zijn met het christelijk geloof.

Onze commissie voor onderwijs en ontmoeting organiseert de cursussen. Deze worden aangekondigd via de digitale nieuwsbrieven en diverse Social Media kanalen.

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ze op. Kijk op de contactpagina voor e-mail en telefoon nummers.

  • Oriëntatie cursus, als je meer wilt weten van de achtergrond van ons geloof

  • Samen de Bijbel lezen
  • ‘Liefde is’ cursus, voor stellen om elkaar beter te leren kennen.

Groeien in ontmoeten

Wil je contact met een van ons?

Heb je een goed idee, of heb je een vraag, ga naar de contactpagina om een bericht te sturen.