Heiliging2018-08-13T14:36:33+00:00

Wij roepen onze leden op tot een volkomen overgave aan Christus en tot vervulling met de Geest

,
Durf. Laat je niet leiden door angstLaat je inspireren door het woord van GodGeef niet op. Wees sterk
  • Bidden. Alleen of met iemand samen. Vertel God op welk punt je leven wil veranderen.

• De Bijbel lezen en ontdekken of God iets tot je wil zeggen op het gebied waarop je wilt veranderen.

• Ga tijdens de dienst naar het ‘open altaar’. Een speciale plek waar God tot je kan spreken.

• Zoek de stilte op en ontdek of God iets speciaal tot je te zeggen heeft.

• Ga God loven, aanbidden en prijzen. Met muziek, dans of op een andere manier.

• Ga mee met een Werk en Getuigenisteam. Ontdek of God op die manier tot je kan spreken.

• Wordt vrijwilliger via mpower en ga voor een tijdje in het buitenland werken.

En als je dat dan doet, dan kan God zijn werk doen . . . . .